Cycling.be Magazine – Fietsen met Erwin Vervecken & Fabio Jakobsen

Sigma Sport is GPS partner van de rubriek ‘Fietsen met Erwin’. Elke maand gaat ROX-ambassadeur Erwin Vervecken (3 x Wereldkampioen CycloCross) voor Cycling.be Magazine op pad met een bekende wielrenner. Via dit blog kun je de gereden route en de favoriete trainingsroute van deze renner als GPX-file downloaden. In de september-uitgave fietst Erwin samen met Nederlands Kampioen en Vuelta rit-winnaar Fabio Jakobsen van Team Deceuninck – Quick-Step.

Favoriete Zuid-Holland:
Als Fabio Jakobsen bij zijn vriendin Delore Stougje (zelf ook wielrenster) verblijft in het Zuid-Hollandse dorpje Zuidland, heeft hij ideale mogelijkheden om te trainen. Onze trip vertrekt dan ook via Zuidland rond het schiereiland langs de boorden van de rivieren Maas en Waal (die daar nog Haringvliet noemt) langs toeristische pareltjes zoals Hellevloetsluis, Rockanje en Oostvoorne. Het vlakke landschap is ideaal om te trainen, maar door het warme weer zijn er veel dagjestoeristen onderweg naar de vele stranden. Het tempo zit constant vooraan in de 30km/u en onderweg komen we enkele voormalige ploeggenoten van Fabio tegen die gelukkig ook een deel van het kopwerk voor zich nemen.

Cyclingbe-Fietsen-met-Fabio Jakobsen - Data Center Route

Rondje Dijk:
Fabio’s favoriete rondje in zijn woonplaats Heukelum dat hij gebruikt om achter de brommer te trainen, maar ook bij zijn sprinttrainingen of gewoon om rustig los te fietsen. De 60km zijn ideaal voor een twee uur durende rustige training.

Cyclingbe-Fietsen-met-Fabio Jakobsen - Data Center Route

Download de GPX-file Rondje Zuid-Holland

GPX-Track Download

Download de GPX-file Rondje Dijk

GPX-Track Download

Dieser Beitrag wurde unter Allgemein, BIKE veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>